Ansigtsbehandling

De fleste steder er det bare en kosmetolog, der behandler dig.

Jeg er uddannet: Kosmetolog, Para Medicinsk Kosmetolog, samt Kosmetisk og Dermatologisk Sygeplejerske. og har 30 års erfaring.

Jeg råder stort set over alt det udstyr der virker på markedet.

Det er ikke alle behandlinger, der findes på min prisliste. Mangler du en behandling så ring ind på tlf.: 3542 3542 og få et tilbud.

Mesoéclat: 3 trins intensiv opstrammende peel
Vores absolut bedste behandling til dig, som ikke er til BX eller kirurgi. *
Suveræn til løft af rynket hud, sammentrækning af grovporet hud samt til lidt grå, glemt hud, som trænger til at blive kickstartet og strammet op. Mesoéclat fra Meseostetic kan anvendes som enkeltbehandling eller som en kur, og er blevet en af vores mest populære behandlinger.

Men det er ikke “bare lige” at få en Mesoéclat – dette er en klinisk behandling, og må på ingen måde sammenlignes med en almindelig klassisk behandling med frugtsyre.

Hvordan foregår behandlingen?
Vi indleder altid med en konsultation, hvor vi laver en hudanalyse for at vurdere behovet, og der tages et før-billede af ansigtet. Under selve peelingen vil huden vil prikke og føles varm; der bruges en vifte til at køle med. Huden vil herefter føles varm i 5 min. – du får en skøn, kølende og fugtbindende maske på, og du ligger og slapper godt af. Behandlingen afsluttes med højeste solfaktor creme – spf 50. Du må ikke gå i sauna, tage sol, tage i svømmehallen eller påføre make-up 12 timer efter behandlingen.

Efter behandlingen
Huden vil først føles lidt stram efter behandlingen. Derefter kan der forekomme lidt afskalning. Vi anbefaler, at du får behandlingen onsdag eller torsdag, da den eventuelle afskalning så hovedsageligt vil foregå i weekenden. Huden vil i denne periode se mere rynket ud. Det skyldes naturligvis det lag af døde hudceller, huden vil af med. Pigmentpletter kan blive mere brune under afskalningen, hvilket blot betyder, at du som sidegenvinst får dem lysnet; den brunere farve er igen blot et tegn på at afskalningen virker.

Hjemmepleje
Det er nødvendigt at have Mesoéclat cremen til hjemmebrug, da den indeholder yderst aktive ingredienser, som forbedrer hudens kulør, opstrammer den, samt forstærker kollagen. Cremen bruges morgen og aften sammen med en hurtig, specialreparerende creme og et solprodukt. Hvis du ikke har ovenstående reaktioner skal du ikke fortvivle. Det vil komme næste gang. Dette kan skyldes, at der er mange døde hudceller, som skal løsnes, og det dermed tager lidt mere tid.

Hvad kan jeg gøre?
Brug ikke nogen form for syreholdig peeling for at fremskynde afskalningen eller for at få hudcellerne af. Pil/hiv ikke i huden. Brug de udleverede cremer og hav tålmodighed – der sker fremskidt hver dag.

Nogle skaller mest første gang, andre mest 2. gang – det ene er ikke bedre end det andet. Kom evt. ind efter en special ampul, som giver lidt fedtstof til huden (50,-)

Er behandlingen sikker?
Ja, Mesoeclat er sikkert. Dette produkt er lavet af et af verdens førende forskningssteder inden for biomedicinsk hudpleje. Alt er med CE mærkat og godkendelsesnummer, og du kan være sikker på, at behandlingen udføres korrekt.

Varighed
Behandlingen varer 45 min.
Hvad er Mesoéclat?
Mesoéclat er udviklet med det formål at stimulere hudens defensive mekanismer i kampen mod aldring maksimalt. Metoden består af:

Mesoéclat Solution – en opløsning, der indeholder flere peelinger som i kombinationen har en yderst fugtighedsgivende og regenererende effekt på cellerne. Den fjerner horncellerne, stimulerer hudens fugtighedsniveau, blødgør huden, og giver den en mere ensartet kulør. Brugen af dette produkt gør desuden, at indholdsstofferne i Mesoéclat Ampuller optages meget mere effektivt.

Mesoéclat Ampuller – chok-terapi for huden. Indeholder aktive stoffer med en meget stærk regenererende, antioxidativ og opstrammende effekt. Efter brugen af ampullen føles huden øjeblikkeligt spændstig og fast, fuld af vitalitet og energi.

Mesoéclat Creme – til hjemmebrug. Cremen indeholder yderst aktive ingredienser, som forbedrer hudens kulør, opstrammer den samt forstærker kollagenet i huden.

Priser:
Én behandling 950 kr.
5 behandlinger 4.500 kr.
Acnelan acne solution fra Meseostetic®
Behandlingen kan give individuelle resultater og et resultat som på billedet kan ikke garanteres.
Et resultat som på billedet kan ikke garanteres*

Er du plaget af acne i ansigtet eller på kroppen? Har du prøvet forskellige kure og behandlinger uden overbevisende effekt? Så er acnelan acne solution sandsynligvis det rigtige valg for dig.

acnelan acne solution fra mesoestetic er den mest fuldendte, aktuelle behandling af acne på det kosmetisk-medicinske marked i dag.
Dette banebrydende produkt inden for acne-behandling er udviklet for at give en effektiv, bekvem og hurtig behandling af selv svære tilfælde af acne. Samtidig er acnelan prismæssigt overkommelig.

acnelan er nøje udviklet for at behandle problemer forbundet med acne effektivt *
Behandler acneplaget hud + acne-ar
Behandler seborroisk demertit (skæleksem)
Dybdegående rensning af huden
Harmoniserer fedtbalancen i huden
Optimerer selve hudens tekstur
Forbedrer ofte den acne-plagedes livskvalitet
Udjævner hudens tone og forbedrer dens udseende
Kernen i formularen er det innovative m.acne complex™:

Unik kombination af aktive substanser, der bekæmper de forskellige faktorer, der forårsager acne.
Dybdegående rensning og integreret fornyelse af acne-følsom og skæleksem-plaget hud.

Kombineret klinik- og hjemmebehandling
Behandlingen er en kombination af en intensiv, professionel klinikbehandling + hjemmebehandling med en komplet serie af acnelan produkter.

Der skal gå ca. 3 uger mellem hver klinikbehandling, og du ser resultatet efter ca. 6 uger. Det anbefales at holde behandlingen ved lige efter kuren ca. hver 3. måned

Hvor mange behandlinger?
3 behandlinger anbefales til mild/moderat acne

5 behandlinger anbefales til sværere grad af acne.

Forbehandling + hjemmebehandling 15 dage før acnelan behandlingen
Din hud forberedes med en behandling på klinikken med salicylsyre (10%) på det plagede område 15 dage før acnelan behandlingen.

Hjemmebehandling

Herefter bruger du de skræddersyede acnelan produkter hjemme op til selve acnelan behandlingen:

Morgen: rens med Purifying Mousse, og påfør herefter Fast Skin Repair

Aften: rens med Purifying Mousse, og påfør herefter Fast Skin Repair.

Du kan evt. supplere aftenbehandlingen med Resurfacing Peel Booster inden Fast Skin Repair.

Hvordan foregår klinikbehandlingen med acnelan acne solution?
Din hud renses med Purifying Mousse. Hvis du behandles i ansigtet, beskyttes næsefløje og læber med vaseline. Dine øjne dækkes med vatrondeller. Den effektive og dybtvirkende acnelan maske påføres det berørte område med en spatel. Masken er på i max. 3 min. Hvis det brænder eller svier, kan du bruge en vifte til at køle ansigtet med. Efter de 3 minutter sprayes masken med neutralizer spray. Masken fjernes, og huden duppes tør.

Efter acnelan masken får du en skøn og kølig opbyggende crystal fiber maske på ansigtet. Hvis det er kroppen, der behandles, får du en antistress maske specielt lavet til kroppen

Efter den afslappende maske masseres en ampul med Pore Sealing Shield ind i huden. Vi afslutter behandlingen med Dermatologic Sun Protection for at give huden den maksimale beskyttelse.

Hjemmepleje efter acnelan behandling:
1. og 2. dag.
Morgen og aften: Rens med Purifying Mousse. Påfør herefter Fast Skin Repair. Brug creme med høj solfaktor om dagen.

3. dag og frem:
Morgen: Rens med Purifying Mousse. Påfør herefter Fast Skin Repair + creme med høj solfaktor.

Aften: Rens med Purifying Mousse. Påfør herefter fast skin repair.

Maske til fornyelse og vedligehold.
Du skal bruge en acnelan maske efter endt forløb med acnelan behandlinger 1 gang om ugen i 10-15 minutter.

Massér masken forsigtigt ind i huden, så de små korn, som masken indeholder, fjerner urenheder og døde hudceller. Vask grundigt af med lunkent vand.

Hvad skal jeg passe på efter behandlingen?
Gå ikke i sol, sauna eller svømmehal i op til 48 timer efter behandling. Voks ikke i det behandlede område 15 dage før og 15 dage efter behandling.

Hvornår må man ikke behandles med acnelan?
Ved graviditet og amning
Ved aspirin-allergi, eller allergi overfor nogle af indholdsstofferne i acnelan.
Hvis du behandles med isotretinoin eller andre retinoider (der skal gå 6 mdr. efter afsluttet behandling med præparatet)
Hvis du får radioterapi
Hvis du har tendens til ar, der strækker sig ud over sårets grænse (keloide ar).
Ved herpes
Hvis du har åbne sår, eller acne med infection. (Man kan dog godt i behandlingen undgå enkelte områder, hvis der kun er et par sår
Hvis du har områder med micropigmentering. Få en gratis vurdering hos os, hvis du er i tvivl.


Priser
1 acnelan behandling:990 kr.
3 acnelan behandlinger:2100 kr. inkl produkter 4260kr
5 acnelan behandlinger 4450 kr. Inkl produkter 6040kr.


AHA frugtsyre peeling

Giv din hud ny vitalitet, foryngelse og friskhed med kemisk peeling *
Mange mennesker ønsker at forbedre og forskønne deres hud; måske vil du gerne af med fine linjer, rynker, acne, acnear, melasma eller pigmentpletter. Du kan forbedre din hud betydeligt med kemisk peeling på alle disse områder.

Hvordan virker kemisk peeling?
Kemisk peeling findes i mange varianter, som passer til forskellige hudproblemer. Konceptet bygger på AHA-syre, som skånsomt, men meget effektivt fjerner de døde hudceller. På den måde stimulerer man huden til regenerering af hudceller, collagen og hyaluronsyre. Samtidig med at de yderste hudceller nedbrydes, fremskynder man hudens naturlige foryngring indefra, og du får dermed en yngre, mere glansfuld og friskere hud.

Kan anvendes til alle hudtyper og -nuancer
Små og fine rynker mindskes
Porer kan trække sig mere sammen
Små pigmentujævnheder kan jævnes ud.
Virker regulerende på fedtet hud
Virker regulerende på tør hud
Øger collagendannelsen i læderhuden
Hvor mange behandlinger?
For det bedste resultat anbefaler vi, at du får 4-6 behandlinger med et interval på 10-14 dage. Mellem første og anden behandling anbefaler vi dog kun at der går 7 dage.

En kur anbefales 2 gange årligt, og vedligeholdelse ca. en gang om måneden.
Desuden skal du anvende de medicinske hudprodukter fra Mesoestic hjemme for at få den optimale behandling og opnå det bedste resultat.

Er kemisk peeling farligt?
Nej, behandlingen er ikke farlig. Der findes en opfattelse af, at kemisk peeling skulle gøre din hud mere følsom og tyndere. Dette er dog ikke korrekt. Videnskabelige studier har vist, at kemisk peeling hjælper med at bygge din hud op indefra.

Hvordan foregår behandlingen?
Først renses huden med en rensetonic, som virker affladende på huden. Derefter påføres den kemiske peeling, som skal ligge og virke på huden i nogle minutter. Derefter påføres en creme, der er rig på antioxidanter for at berolige huden. Efter de mildere kemiske peelinger bliver huden let rød, og du kan uden problemer gå tilbage til dit arbejde. De kaldes også ”Lunch peeling” af samme grund.

Varighed
Behandlingen varer 40 min.

Efter behandlingen
Undgå ophold i solen uden høj solfaktor. Jo stærkere en kemisk peeling du er blevet behandlet med, desto kortere tid kan du være i solen. Anvend altid solcreme med høj faktor. Vi anbefaler Mesoestetic Total Sunblock®. Ved de mildere kemiske peelinger anbefales det at undgå solen i ca. 2 uger.

Det er meget vigtigt, at de medicinske hudplejeprodukter anvendes hjemme efter behandlingen for at optimere og forlænge resultatet efter den kemiske peeling.

Hvilke områder kan behandles?
Hele ansigtet og krop kan behandles. Man behandler endda med fordel hals og décolleté.

Findes der nogle hindringer for behandlingen?
Der findes ingen studier, som viser fosterskader ved disse former for kemisk peeling, men klinikken udfører principielt ikke kemiske peelinger på gravide eller ammende.

Efter hudtype og hudproblemer vælger vi en peeling netop til din hud:
Salicylsyre – ideel behandling af acne, ar og pletter af fedtet hud. Formindsker hudens porer, rynker og stimulerer cellernes renoveringsproces.

Glykolsyre – et fremragende middel til behandling af solskader og rynker, og grålig hud med ældningstegn. Denne peeling, som er produceret fra sukkerrør, er rig på vitaminer, mineraler og plantehormoner, som stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Behandlingen bekæmper effektivt hudens aldringstegn.

Mælkesyre – behandling af fine rynker og solskader. Denne peeling, som er fremstillet fra surmælk og youghurt, bruges til at behandle alle hudtyper, og anbefales for behandling af følsom hud. Stimulerer dannelse af kollagen, elastin, og andre grundsubstanser i bindevævet.

Mandel-ekstrakt syre – en frugtsyre peeling specielt velegnet for hud med acne problemer og hyperpigmentering. Peelingen har antiseptiske virkninger, som er anderledes end andre frugtsyre peelinger (glykol og mælkesyre), og kan bruges som acne-behandlingsmiddel.

1 peeling 750,- kr.
Kur på 4 behandlinger inkl. efterbehandlingsprodukter (ansigt) 3.200,- kr.
De behandlinger du ser på prislisten er endvidere kun et udpluk af alle de behandlinger som jeg tilbyder.

Jeg råder over State of the art apparatur !!

Hos de fleste hud klinikker bliver du behandlet af enten en kosmetolog, eller en kosmetiker.

Her bliver du behandlet af mig :-).

Jeg er uddannet Kosmetolog, Para Medicinsk Hudteknikker, Dermatologisk & Kosmetisk Sygeplejerske, og har 30 år's erfaring inden for hudbehandling.

En uddannelse som Para Medicinsk Hudteknikker, og Sygeplejerske oven i grund uddannelsen som kosmetolog giver mulighed for at lave mere avancerede behandlinger.

Jeg må i kraft af disse ekstra uddannelser udfører behandlinger som man ikke må, hvis man kun har grund uddannelsen som kosmetolog, eller kosmetiker.

Som du kan se er mine behandlinger ikke dyre end andre steder på trods af de ekstra uddannelser jeg har. Dette fordi jeg mener, at ALLE skal have råd til den absolut bedste behandling og behandlingen skal virke!!

Jeg mener, at Ærlighed, ren besked, Tillid, og fair pris --> samt en pris der holder er vigtig!

Jeg er professionelle og enhver behandler med respekt for sig selv SKAL kunne vurdere hvor mange behandlinger der skal til, og være i stand til at give en korrekt pris.

Kommer du ind med et problem fx Akne så mener jeg at du skal kunne få en pris på HELE behandlingen!! Du skal efter min mening ikke gå et sted, hvor du får at vide at det tager ca. så og så mange behandlinger. Og når du så har fået de behandlinger så får du, at vide at " Din hud, og i øvrigt alles hud reagere forskelligt så derfor er problemet ikke væk endnu, men der skal bare lidt flere behandlinger til"

Så prøver du et andet sted der lover at de nok skal få det væk, og 6 måneder senere er det det samme, og du betaler og betaler og i sidste ende, ender du med, at have betalt det samme som du ville have betalt hvis du var gået det rigtige sted hen fra starten, og endda stadig ikke har fået problemet løst.......

Jeg mener at det er os som professionelle der har ansvaret for, at du får den rigtige behandling fra start. Det kan måske lyde lidt dyrt, når du sådan lige får et total beløb smidt på bordet, men sådan gør jeg. Så ved du hvad du har at forholde dig til!!

Til gengæld får du også behandlings garanti. Det betyder, at når jeg siger at det tager så, og så mange behandlinger, og koster så og så meget, så er det, det det koster!!!

Og jo alles hud er forskellig, og et hvert problem reagere forskelligt. Men kræver det flere behandlinger end jeg har anslået, så koster det ikke ekstra!!! Du har fået en pris, og det er det det koster.

Jeg ved hvad jeg kan, så jeg tør godt udvide min garanti ( Der har jeg gjort de sidste 20 år) til at: Går problemet med forventning ikke væk ja, så får du dine penge igen!! Så sikker er jeg på mine behandlinger og viden.

Kort sagt der er PRIS GARANTI & BEHANDLINGS GARANTI !!

Det jeg egentlig ville sige med denne lange smøre var: Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge, eller i tvivl om jeg i det hele taget kan gøre noget ved dit problem, så book en tid til denne GRATIS konsultation. Så snakker og kikker vi på mulighederne

Claus Skjødt Hair & Skincare Center

v/ claus skjødt
Kaalundsgade 1
1664 København V
Cvr. 17307371

Tlf. 3542 3542
E-mail: clausskjodt@gmail.com

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk